Vores team


Det her er os!

Nanna Aagaard Larsen (tv. på billedet) er 29 år og bor i Skovlunde med sin kæreste og søn.

Nanna har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, er uddannet massør samt fitnessinstruktør og personlig træner. Nanna er tidligere elitefodboldspiller, og har altid haft en meget aktiv hverdag, hvor hun både bruger tid på sin egen træning, men også hjælper andre til at opnå deres mål, hvad enten det er vægttab, sportslige præstationer el. generel livsstilsændring med kostvejledning og træning.

Nanna sidder sjældent stille, og kan have mange bolde i luften uden at tabe dem på gulvet. Udover Fit & Social arbejder Nanna hos Saga Trim i Herlev hvor hun både sælger og rådgiver/vejleder i brug af fitnessudstyr. Det er Nanna der tilrettelægger og gennemfører træningerne i Fit & Social.

Melanie S. Rasmussen (th. på billedet) er 35 år, bor i Rødovre med sin mand og deres to børn. 

Melanie sidder bag skærmen og arbejder på administrative opgaver for Fit & Social, og arbejder til daglig i It-branchen.

Melanie har været elitehåndboldspiller i 10 år. Udover håndbold som hun stadig dyrker, motionerer hun selv med løb og pilates. Hun har erfaring med undervisning og træning fra håndboldverdenen, og er i gang med en Pilates instruktør-uddannelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til træning hos Fit & Social hvor vores glæde ved bevægelse og socialt sammenspil kendetegner de ugentlige træninger.